BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS»

Cinta????

Suatu hari......

Cinta bertaNya KepaDa PersaHabaTan,
"Mengapa engKau DipErLukaN,,..sedangkan MereKa Dah Ada Aku???????

Lalu...
Persahabatan Pun MenjawAb,
"SebaB, Aku BeriKan MereKa SeNyumaN ketiKa Kau beriKan KekEceWaaN..."

Hargai rakan anda ... Hargai juga DIA .

Impian Si Cinderella ~

Assalamualaikum... Anneoyonghaseyo!
Salam sejahtera .. This is Cyra RaracesLzy's blog .. Keep scrolling down this page .....

Ini ialah blog Cyra di mana terdapat antara novel and single story yang dihasilkan oleh Cyra sendiri. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik My Novels... Semua sinopsis novel and single story Cyra ada kat situ. Klik Klik Klik!

Thursday, 20 December 2012

Percayakan pada diri sendiri ..
That's the main thing I must do first ..

 Wujudny DIA di depAn mata ..
Tapi kabur pada pandangan ...
Kadang-kadang, kita tak nampak siapa yang jujur dengan kita...
Tapi, sebenarnya, dia ada... dan sentiasa berada di sisi kita...
Hargailah orang itu jika anda menyedari kewujudan dirinya ...

Monday, 3 December 2012

PENDAMKAN SENDIRI

PERIT rasanya bila terpaksa menyembunyikan perasaan sendiri...
Aku tak mampu nak luahkan perasaan sendiri kerana takut akan bertambah kejahilan aku ...
Kalau diikut hati, sekarang juga aku nak beritahu perkara yang sebenar...
Tapi ...
Aku memilih untuk ikutkan IMAN.
Insyaallah ada yang TERBAIK untuk aku suatu hari nanti...
Biarlah aku pendam perasaan ini dan biarlah ianya terkubur di dalam hati aku..
Aku berharap perasaan ini akan hilang ..
kerana
Ia begitu MENYAKITKAN ...
:'(  

Sunday, 2 December 2012

Muara Hati - Siti Nurhaliza feat Hafiz

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya ke mana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

Chorus
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

Ulang Chorus

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta

Saya SIngle !

Untunglah.. Kawan-kawan lelaki aku sume dah ada awek, nak ajak text, tapi aku tak suka mengganggu kekasih orang lain...
Jadi, terpaksalah batalkan niat tu nak text mereka... 
Begitu juga dengan kawan-kawan perempuan aku..
Hurmm.. Nampaknya aku ni macam dah ketinggalan je..
Semenjak clash yang terakhir bulan 4 hari tu, sampai sekarang tak temui sesiapa lagi.. Kalau temui pun, tak boleh. Takut. Dah serik. Dah menyesal. Dah TAKNAK couple..
Tapi, bosan . 
(hantuk kepala kat dinding)  
Anyone kawan-kawan yang tak ada crush or single tu, text aku okeyy ....
Haha, sesuke hati je.
 

Saturday, 1 December 2012

Hihi

Wahh.. Excited nye edit belog niy... dah lama tak rasa macam tu... Hik2-` 
Happy lahh... sementara internet masih belum slow..
<3 <3 <3

To all readers

Alhamdulillah.. Habis SPM sudahh..
So sekarang saya nak siapkan novel yang tergendala.. to all readers, sorry sangat-2 sebab ambik masa yang lama untuk siapkan novel ni.. Insyaallah, "Aku cinta kaulah, Ngok!" akan diupload tak lama lagi.. okey ?

Wednesday, 21 November 2012

Aha.. Ya ! Its true .

In this world , there have all most TRILLION  guys .. ! (maybe)
So don't be so sad if ONE don't want you ...
Don't be so frust about that ONE guy ..

Saturday, 17 November 2012

Chaiyok !!

Syahira ...
Do your best in exam .. !!
U can do it !
Caya lahh  !
Haha ..
--> happy to be alone <--

Kuatkan iman aku, ya Allah .

Patutlah ...
Dan sekarang ..
Aku hanya bersama dunia aku ...
Gembira, sedih, terluka, bahagia .
Semua sendiri ...
It's okay ..
Walaupun aku sendirian..
Tapi, aku mempunyai Allah ..
Dan aku sangat bersyukur dilahirkan sebagai seorang Islam ..
Terang-2 lah aku ketika aku dilahirkan aku diazankan ..
Dan jika aku meninggal dunia, aku diuruskan dengan cara Islam yg sebenar..
Alhamdulillah atas nikmat Iman yang Kau kurniakan ini , ya Allah ..
Dekatkanlah aku dengan org-2 yg sentiasa mengingatkan aku dengan kematian, kehidupan selepas mati ..
Aku mencari syurga-Mu, ya Allah ..
Ampunkanlah segala dosa aku ..
Sesungguh aku manusia yg sering alpa dgn keseronokan hidup di dunia . :'(

Sunday, 23 September 2012

Igauan DULU

Lagi sekali aku mimpi buruk ... Mimpi yang buat aku sedih lepas bangun daripada tidur walaupun aku xingat apa yg aku mimpikan tu ...
Apa kena dgn aku ni ? Mungkin aku terlalu risau kot ... Risau apa yang hajatkan xkan dapat ...

DULU, aku pernah terlalu yakin dgn sesuatu sehingga pada masa itu, aku mmg yakin tp akhirnya aku xdapat .. Segala2 yg aku plan semuanya xmungkin la ..
MAYBE, gara-2 itu aku terlalu risau dan sedikit pun xnk yakinkan diri akan sesuatu perkara itu ... Aku xnk terlalu berharap tapi, aku dah pun berharap .. Aku harap ianya xkn jadi seperti DULU ..

Saturday, 22 September 2012

Mimpi buruk lagi

Kebelakangan ni ... aku kerap dapat mimpi buruk ... Aku takut .. Takut sangat ... Ya Allah ... Kenapa ye ? Kebanyakannye aku mimpi apa yg akan berlaku ... Apa yang aku takut kan ...
Satu persatu kerisauan di dalam hati aku terluah di dalam mimpi ... Tapi dlm semua mimpi tu, xde satu pun yg baik .. semua sebaliknya ..
Aku harap sangat-2 mimpi itu cume satu mainan tidur .. cuma suatu mimpi yg aku takut akan terjadi .. Tapi, aku harap bukan itu yg terjadi .. Insyaallah ...
Bila aku fikir balik , mungkin Allah xnk aku terlalu berharap akan sesuatu dan tidak riak .. supaya aku sentiasa majukan diri aku ... bukan berbangga  atas pencapaian yg sebegini ... Aku nak fikir positif je selalu .. Ya Allah .. Bantulah aku untuk menjadi hamba-Mu yg sentiasa merendah diri dan tidak takbur dgn apa yg kau berikan kpd aku .. Bantulah aku utk berbakti kpd org lain atas ap yg kau kurniakan kpd aku .. mahupun ilmu ataupun lain-2 ... Aku terlalu takut jika Allah tarik balik nikmat yg Dia berikan ..lagi-2 kalau time peperiksaan ...
Jika Kau menginginkan yang TERBAIK utk aku, bantulah aku utk menjadi yg TERBAIK ... Jka sebaliknya, Kau ampunkanlah segala dosa-2 aku ... Aku redha jika Kau yg menginginkannya ...AMIN ~
:')

Wednesday, 15 August 2012

Selamat Hari TRIAL !! hah TRIAL? Bukan RAYA ke?

Assalamualaikum .. Cyra nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA to u allz ... Tahu tak, lagi tiga hari, kita akan menyambut SYAWAL.. Wahh.. Sekejapnye masa berlalu.. Macam tak percaya... Suke, suke jugak tapi lepas Raya, TRIAL SPM !!! Oh .. Kenapa?? Kenapa?? Kenapa mengganggu saya nak raya?? 
Ape nak buat kann... Redha je lah..So kayy gak sebab untuk masa depan kan... Sanggup buat segalanya...
CUAK dan CUAK. doakan cyra dapat straight A taw.. Teringin nak dapat straight A ....

Friday, 3 August 2012

Dia sakit

Dia sakit....
Aku rasa dia sakit teruk...
Tapi dia masih kuat menjalani kehidupan demi mereka yang memerlukannya...
Dia seorang yang sangat tabah meskipun dia tak tahu apa yang bakal dihadapinya kelak... Dia masih neneruskan hidupnya walau kami tidak melayannya dgn baik...
Adakah aku zalim meninggalkannya sendirian?
Aku tak mampu nak buat apa pun..
Hanya mampu berdoa agar Allah menyembuhkan penyakitnya...
Ya Allah... Sesungguhnya, dialah jantung hati aku... Aku takkan dapat hidup seperti sekarang jika tanpanya di sisi aku...
Aku terlalu menyayanginya... Seumur hidup... Sehingga ke akhir nafasku ini...

Saturday, 28 July 2012

GEMOK ..

Nama "budak" ni G.E.M.O.K.
Budak ni sangat-2 kelakar...
Sebab dialah satu-2 nya kucing yang sgt pelik y pernah cyra bela...
Tengok tu.. Suke buat benda pelik-2..
Pozing habis...
Tu mengenang nasib ke mok???
Awak tu kucing kaya... Takyah nak mengenang sangat lah kann...
Its okey...
As long as dia masih bernyawa.. Aku akan tetap jaga dia....
Sampai bila-2   ...


Friday, 27 July 2012

Diam larh !

Jangan cakap kalau korang tak tahulah,...
Sakit hati aku tahu tak...?
Aku cuba untuk taknak marah2 sebab sekarang bulan puasa...
Mintak tolong ye kawan..??
Hurmm....

Jaga Adab Sikit Dik..!

Ya Allah....
Korang tahu tak ni bulan puasa??
syaitan sekarang dah kena ikat..
tapi kenapa u all pulak nak jadi syaitan ?
maaflah cyra marah2 ni.. bukan apa,
tadi masa cyra kat sekolah.. cyra pergilah tandas, balik je daripada situ, ternampak dua orang mangkuk yang duduk mengangkang dekat pondok cendawan..Astagfirullahalazim...
awak tu perempuan.. Jaga sikit adab tu..
bukan tu saja, mereka ni disyaki ponteng kelas.. ish3..
dan dgn beraninya cyra pandang mereka lama2 and kerek2 ..
Alih2 dia bagi *uck kat cyra... ?
amboi... cantik budi bahasa, cantik tingkah laku dan tatasusila awak ye, dik..
Ni baru form 3 kalau naik tingkatan nty, xtaulah apa nak jadi dgn kau...
*Dunia-2..

Sunday, 17 June 2012

R.I.N.D.U

Aku faham macam mana perasaan rindu itu.... Macam mana sakitnya menanggung rindu kepada orang yang kita sayangi.....dan lebih sakit bila orang yang kita sayangi itu tak pernah menyayangi kita...
aku pun pernah merasainya juga... Same macam AWAK...  Kadang-2 berharap untuk tak nak melalui perasaan itu lagi... Kerana tak mampu nak pendam perasaan yang dah lama terbuku di hati...
Aku pernah merindui seseorang yang teramat sangat...
Pernah menyayangi seseorang yang tak pernah menyayangi aku...
Jadi, aku faham macam mana perasaan orang yang merindui seseorang...
Tapi........
Aku tak mampu buat apa-apa... 
Cuma mampu berdoa yang terbaik je untuk mereka...
Harap awak-2 semua dapat jumpa pasangan yang terbaik suatu hari nanti....
Takpe...
Biarlah aku je yang menanggung perasaan rindu ni asalkan korang kawan-2 aku ni...tak...
Kalau perlukan seseorang... Aku sentiasa ada kat sisi korang... Text aku okey..?

Rindu sangat!~

Hello kawan ~!
Cyra rindu sangat-2 dengan korang tahu takk..?!!!!
giler-2 rindu niyh...
korang tak rindu akuw ke?
Kalau lah suatu hari nanti kita dapat kumpul same-2 lagi, mesti tak berhenti mulut akuw cakap dengan korang kann..?
Haha....
Aduyai...
Kalau lah kita satu sekolah...
(Berangan-angan sekejap)

Sunday, 10 June 2012

Sorry.. :(

Sorry...
Tak bermaksud nak menolak awak... Tapi, saya betul-betul tak boleh terima awak lebih daripada seorang kawan...
Saya dah sayangkan awak sebagai kawan saya sahaja...
Jadi,
nak tukar status itu kepada yang lain, saya taknak...
Kita dah elok-elok macam ni... Okey lah tu...
Maafkan cyra, ye......  :(

Friday, 1 June 2012

Rasa bersalah sebab panas baran aku

Aku bergaduh dengan U. Maaf. Tak sengaja. Aku tak ada mood (maklumlah baru lepas kena marah dengan Abah)
Sekurang-kurangnya, jangan lah menyakitkan hati aku lagi, cakap jelah 'Sabar' or abaikan je. Ni dia cakap, 'mesti aku ada wat salah.' Bila aku cakap tak, dia nak gak ikut cakap dia. Aku terus matikan phone.
Geramnya lahai. Lepas tu, dia call balik.
Dia dah macam tacing lak. Dia pulak matikan phone.
Rasa bersalah sebab dah marah dia . Dahlah semalam birthday dia. Kejamnya aku..... :(
"Maaf U. Aku tak sengaja. Aku bengang dengan orang lain, aku termarah kau."
Lain kali jangan usik aku kalau aku tengah marah. Semua orang aku marah karang. Kesian kat orang yang aku marah tu...

mintak nombor

Nak story lagi ....

Semalam, Z call aku. Ingatkan rindu ke apa, rupanya Ab mintak nombor telefon Lia. Hehe... Aku tak ada nombor Lia. Jadi aku tak kasilah. Aku cakap kat Z,
"Kalau Ab nak gak, mintak SS. Dia ada nombor Lia."
Malam itu, Ab mesej aku pula.
Risau dia ingat aku sombong, aku pun inbox dia kat FB sahaja. 
"Maaf, saya tidak mempunyai kredit."
Kelakarlah cyra ni... Macam-macam ...

Untunglah ada orang nak bagi nombor phone

Seseorang tengah memberi nombor telefon kepada saya...
(dapat lagi..)
Hari tu aku dapat nombor telefon daripada seseorang yang bernama "Mu....." . 
Bukan aku yang nak eh! Aku diberi tanpa perlu meminta. Hebat betul...
Ceritanya macam ni,
Hari tu hari selasa. Orang lain jawab exam, aku pergi ke SMK Kota Kemuning. Ada meeting (biasalah orang penting) . Dalam meeting itu, ramai ahli KRS yang aku kenal... Tapi aku tak kenal pulak "Mu....." ni. 
Balik saja dari meeting, aku diberi secebis kertas. Bila aku buka, tertera 10 nombor di atasnya. Katanya "Mu....." yang bagi. Aku hairan. Apa yang patut aku buat dengan nombor telefon dia ni?????????

Hari ni, aku dapat lagi satu. Seperti biasa. Tanpa diminta.
Seseorang yang bernama "F...." Haha... Aku TAK PASTI nak buat apa dengan nombor dia juge.
Encik ni, ambil telefon aku. Bila diminta, tak bagi. Kemudian, dia sendiri serahkan kepada aku. Bila aku tengok, tertera 10 nombor di dalam enset aku itu. Aku pandang dia, dia mengangguk! Fahamlah aku apa maksudnya.
Tapi... Apa aku nak buat dengan nombor dia???
Ecehh... Tak faham saya....
 

latihan hari ni

Haha... Kelakarnya hari ni...
Suatu pagi, aku mengikuti latihan kawad kaki seperti biasa. Dan semua orang dah jadi "lemau" (tak tahu kenapa). Hentak kaki pun tak semangat. Hancur. Main-main. Tapi itu bukan permasalahannya.
Mungkin sebab Cik Fauzi tak ada hari ni.
Aku pun jadi tak semangat. 
Tiba-tiba, tak berapa lama kemudian, aku terlihat bayang Cik Fauzi.
 "Alamak! habislah kitorang ... Dia dah nampak kitorang 'lemau' hari ni..."
Dalam setengah jam jugak dia membebel sambil mengajar kitorang.
"Aku tengah buat operasi, tiba-tiba ada orang call cakap korang main-main. Aku terus datang sini. Tak senang duduk aku."
Dan sebagainya....
Sebenarnya bukan itu yang aku nak cerita...
haha... 
SILA LIHAT POST DI ATAS

Tuesday, 29 May 2012

Friday, 18 May 2012

Saya perlukan awak!

Saya perlukan seorang lelaki yang jujur dan kelakar...Tak baik sangat pun takpe...
Kenapa???
Sebab saya betul2 inginkan hubungan yang jujur dan ikhlas... Barulah akan berkekalan...

Kenapa saya pilih kelakar? Kerana saya nak awak hiburkan saya tatkala saya sedang menangis dan bersedih....

Saya betul2 perlukan orang seperti awak..!!
Mane awak ni?? kenapa tak muncul2 lagi dalam hidup saya?????

Awak....

Saya tak kesah dengan rupa paras awak...Asalkan tak selekeh okey???
Tapi, asalkan awak jujur dengan saya... Saya rasa sangat bersyukur dengan adanya awak dalam hidup saya...
Pandangan pertama saya yang membuat saya tertarik dengan awak, ialah sikap awak yang kelakar tu... Awak selalu buat saya tergelak... Thanks...
 Tapi..... siapa awak???

#Saya masih mencari di mana awak yang akan bertakhta di hati saya nanti...

Lemah

Hurmm...
Aku tahu aku tiada keistimewaan.....
aku tak ada kelebihan....
aku mempunyai banyak kekurangan...
Sekurang-kurangnya, aku cuba untuk cari siapa diri aku... Dimana kekurangan yang mampu sembunyikan....
Bila lah saatnya aku akan bertemu dengan seseorang yang mampu menjadi pelengkap kekurangan yang ada pada aku...??

Tuesday, 8 May 2012

Diam lah!

Hello....
Aku masih waras.... dan takkannya nak terima mereka yang mengkhianati aku lagi....
Kaulah!Encik yang bernama BLA BLA BLA...
Sabar jelah....
Ok fine... Diam!!
Jangan cakap apa-apa...
Aku tak kenal Encik BLA BLA BLA ni...
Main sebut je sape... merepek je Cyra ni...
Ok fine..BAI!
:P

Sunday, 6 May 2012

Hehe

Happy dan happy!
Saya gembira hari ni..... kenape???
Tak tahulah.... Saya pun takpasti....
Mungkinsebab dapat sambutankott....
huhu... happy sebab novel cyra dapat sambutan..
Okeng..~ Lepas ni cyra akan cuba siapkan novel-2ni sampai siap okey??
dan akan cipta lagi beberapa novel or singlestory yang terbaru...
Semangat!!~

Thursday, 3 May 2012

Kem negeri











Aduhai..... Penat betul sepanjang dalam kem negeri minggu lepas.... Tapi tetap...enjoy giler....
Seronok dapat kena marah,, dapat timba pengalaman,, dapat kurangkan tekanan kat sekolah....
Tension sume hilang.... Walaupun hasilnya kulit hitam tapi berbaloi....
Dapat jumpa member2 yang tersayag, lagi happy...
Hope dapat bersama korang lagi.....
Aku seronok giler kat kem ni dengan adanya korang..........
Thanks sangat2-
Satu lagi perjumpaan kita.... Pada hari kawad daerah.....
Masa tu...bersainglah kita semua... Huhu.. Musuh sekejap semasa bertanding.... Apa pun, Aku sayang korang....walaupun aku baru je kenal korang....

Monday, 2 April 2012

Tamak kan?

Hari ni aku pergi sekolah...
Balik pukul 6.30 petang... Penatnyer..~
Ada latihan koir... Lagi dua minggu je pertandingannya...
Sebelum balik tu aku join dengan cikgu Samsiah... Dia jaga sofbol masa tu... Borak banyak-2 sekali terkeluar lah ayat tacing dengan sofbol dulu.... Pastu dia ajak masuk sofbol... Pertandingannya minggu depan... Aku rasa nak masuk lah... Tapi kalau ada sambutanlah.... Kawan-2 aku pun macam rajin je  nak join... Dah lah budak-2 koir gak... Tak tahu lah kalau dorang sanggup membahagikan masa berpenat lelah demi tahun terakhir niyh.. Aku tak kesah... Cuma syaratnya, time study, aku study betul-2... time main, aku main betul-2... time nyanyi, aku nyanyi betul-2 .. tu je..
Kalau aku masuk sofbol, koir and kawad daerah,.. means aku dah aktif untuk tiga-2 koku lah ni..? macam best je...
Tamak betul sampai nak kongke semua..sekali penat...tension..marah-2 orang...tu lah aku..padahal sendiri yang susahkan diri....haha

Thursday, 15 March 2012

Hati

Ya Allah... Tetapkanlah hatiku ini... Janganlah biarkan ia berbelah bahagi lagi... Janganlah mengingatkan aku akan kisah lama aku bersama mereka... Kerana kini, aku sudah bersama dengan dia... Aku Tak inginkan semuanya berulang kembali... Tutuplah hati aku ini dan biarkan hanya dia sahaja hamba-Mu yang dibenarkan untuk bertakhta di hati ini...
Amin~

#terkenangkisahdulu,,risaurisaurisau

Wednesday, 14 March 2012

Kem Sehari KRS

Alahai Cyra RaracesLzy niyh...
Hari ni, kemungkinan besar hari terakhir aku online....tapi, mungkin jugak esok... Kalau esok pun, aku mesti tak dapat online... Sebab ape..? Sebab esok KRS ade buat Kem Sehari kat sekolah... Aku sebagai Penyelaras Aktiviti, menjalankan tanggungjawab dengan penuh dedikasi ( wekk!!) ... Haha.. Nape? tak caye ke? Percaya jelah.. Buktinya... Aku dah berjaya buat TENTATIF dan sumbangkan banyak idea.. Okey, enough puji diri sendiri... Aku memang macam ni... Maaflah kalau sesape yang menyampah tu... Hihi... Esok, tak tahulah apa yang jadi... Harap-harap apa yang kami plan akan berjalan dengan lancar... Aku harap sangat tak berlaku apa-apa yang tak diinginkan. Sebab kemungkinan besar , esok tak ada air... What?? Tak ada air? Masaklah nak berkem sehari tanpa air... Tapi, jangan risaulah... Kitorang dah stanby... Mestilah sediakan payung sebelum hujan kan? Kalau tak, alamat basahlah terkena hujan. A'ah kan. Harap-harap esok hujan... Senang sikit hidup..nak carik air...
(apalah yang cyra mengarut daripada tadi ni en?)

Wednesday, 7 March 2012

KEMBALI KE MASa LALU.

Hurmm... Cyra teringat kenangan time couple dengan Encik U dulu... Haha... kelakar pun ade... Tapi, dulu.. Cyra sayang sangat dengan dia,.. Sebab dia buat sesuatu yang Cyra tak suke... Kitorang pun putus.. Sampai sekarang.. Tak bagi tahu dia pun sebab ape kitorang putus... Sorry.. Sebab Cyra taknak sakitkan hati dia lagi... Dia baik... Baik sangat... Tapi, suke buat cyra tertunggu-tunggu,... Kerja cyra selalu, tunggu dia... Cyra bosan.. Orang macam Cyra ni... Sangat sensitif.. Sume orang kena banyak bersabar kalau dengan cyra.. Maaff.. Sebab dah ni perangai cyra/.. Cyra nak ubah pun... Tapi, macam ni gak hasilnya... Okey, back to the story, dia dah kembali ke sekolah. tengok dia je, Cyra mesti teringat kisah kitorang.. Sebab tu Cyra selalu larikan diri daripada ia.. (walaupun kelas dekat2)... Entah lah. Insyaallah. Bila dah sedia jumpa dia nanti, Cyra akan terus terang dengan dia. dan mintak maaf sekali... Harap dia maafkan...

Sunday, 4 March 2012

pakwe lebih muda?

Apa pendapat korang jika kita sebagai perempuan, memilih pasangan yang lebih muda daripada kita?
Okey ke tidak?
Tapi, kalau dah jodoh, muda ke tua ke, menjadi gak kan?
Bagi Cyra, dapat pasangan yang lagi muda ni, lagi romantik. Macam sweet je... Member-2 Cyra pun ada yang lagi couple lagi muda... Yang couple tiga tahun lagi muda pun ada... Kalau lelaki couple dengan perempuan yang lebih muda, tak adalah terkejut sangat kan?  ni perempuan... Wah... macam mana tu?
Tak apalah. Kita tengok je perkembangan mereka macam mana.... Dan Cyra rasa macam nak carik teman sejantung yang lebih muda lah...
Macam manalah rupa Cyra masa tu ye???
Okey, wait and see and go to sleep....

^_^, *****

Saturday, 18 February 2012

Band Saya~~

DAh lama tak on blog neyh... 
Wah3!!
Cyra seronok sesangat sepanjang minggu niyh....
Cyra tubuhkan band di mana Cyra dan rakan-rakan yang lain akan perform sabtu niyh....
Rasa tak sabar menunggu hari merentas desa tu...
sampai u all semua berlari... i dendangkan lagu...huhu...
korang sume dengar jelah ... Group kitorang ni takdelah hebat mana pun,.. tapi sangat bermakna bagi cyra... Cyra dah lama impiankan sebuah band yang cyra pun boleh join... but if cyra fikir... Cyra tak hebat pun main segala peralatan muzik.. cuma harapkan bantuan kawan untuk tolong cyra... yess! she help me how to play bass, keyboard n lead.. coz i dont know how to play with my own.... tak apalah... asalkan cyra ni cepat tangkap.. yup.. i'm a good leasoner.... so i can play or do something in a short time although it's new...to me....
but, everyone have talent like me... so, it doesn't so special......... nothing that can be proud of.... so i guess, better if i only do my interest...apa yang cyra minat je kan??>>...
okey lah... jumpa saya sabtu niyh...25 FEBRUARI di SMK Telok Gadong Klang...!

**maaf, english berterabur...trying to speak english..


Get your own Digital Clock