BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS»

Cinta????

Suatu hari......

Cinta bertaNya KepaDa PersaHabaTan,
"Mengapa engKau DipErLukaN,,..sedangkan MereKa Dah Ada Aku???????

Lalu...
Persahabatan Pun MenjawAb,
"SebaB, Aku BeriKan MereKa SeNyumaN ketiKa Kau beriKan KekEceWaaN..."

Hargai rakan anda ... Hargai juga DIA .

Impian Si Cinderella ~

Assalamualaikum... Anneoyonghaseyo!
Salam sejahtera .. This is Cyra RaracesLzy's blog .. Keep scrolling down this page .....

Ini ialah blog Cyra di mana terdapat antara novel and single story yang dihasilkan oleh Cyra sendiri. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik My Novels... Semua sinopsis novel and single story Cyra ada kat situ. Klik Klik Klik!

Tuesday, 29 May 2012

Friday, 18 May 2012

Saya perlukan awak!

Saya perlukan seorang lelaki yang jujur dan kelakar...Tak baik sangat pun takpe...
Kenapa???
Sebab saya betul2 inginkan hubungan yang jujur dan ikhlas... Barulah akan berkekalan...

Kenapa saya pilih kelakar? Kerana saya nak awak hiburkan saya tatkala saya sedang menangis dan bersedih....

Saya betul2 perlukan orang seperti awak..!!
Mane awak ni?? kenapa tak muncul2 lagi dalam hidup saya?????

Awak....

Saya tak kesah dengan rupa paras awak...Asalkan tak selekeh okey???
Tapi, asalkan awak jujur dengan saya... Saya rasa sangat bersyukur dengan adanya awak dalam hidup saya...
Pandangan pertama saya yang membuat saya tertarik dengan awak, ialah sikap awak yang kelakar tu... Awak selalu buat saya tergelak... Thanks...
 Tapi..... siapa awak???

#Saya masih mencari di mana awak yang akan bertakhta di hati saya nanti...

Lemah

Hurmm...
Aku tahu aku tiada keistimewaan.....
aku tak ada kelebihan....
aku mempunyai banyak kekurangan...
Sekurang-kurangnya, aku cuba untuk cari siapa diri aku... Dimana kekurangan yang mampu sembunyikan....
Bila lah saatnya aku akan bertemu dengan seseorang yang mampu menjadi pelengkap kekurangan yang ada pada aku...??

Tuesday, 8 May 2012

Diam lah!

Hello....
Aku masih waras.... dan takkannya nak terima mereka yang mengkhianati aku lagi....
Kaulah!Encik yang bernama BLA BLA BLA...
Sabar jelah....
Ok fine... Diam!!
Jangan cakap apa-apa...
Aku tak kenal Encik BLA BLA BLA ni...
Main sebut je sape... merepek je Cyra ni...
Ok fine..BAI!
:P

Sunday, 6 May 2012

Hehe

Happy dan happy!
Saya gembira hari ni..... kenape???
Tak tahulah.... Saya pun takpasti....
Mungkinsebab dapat sambutankott....
huhu... happy sebab novel cyra dapat sambutan..
Okeng..~ Lepas ni cyra akan cuba siapkan novel-2ni sampai siap okey??
dan akan cipta lagi beberapa novel or singlestory yang terbaru...
Semangat!!~

Thursday, 3 May 2012

Kem negeri











Aduhai..... Penat betul sepanjang dalam kem negeri minggu lepas.... Tapi tetap...enjoy giler....
Seronok dapat kena marah,, dapat timba pengalaman,, dapat kurangkan tekanan kat sekolah....
Tension sume hilang.... Walaupun hasilnya kulit hitam tapi berbaloi....
Dapat jumpa member2 yang tersayag, lagi happy...
Hope dapat bersama korang lagi.....
Aku seronok giler kat kem ni dengan adanya korang..........
Thanks sangat2-
Satu lagi perjumpaan kita.... Pada hari kawad daerah.....
Masa tu...bersainglah kita semua... Huhu.. Musuh sekejap semasa bertanding.... Apa pun, Aku sayang korang....walaupun aku baru je kenal korang....


Get your own Digital Clock